Goede doelen

Oproep aan behartigers van goede doelen

Santa Run Oosterhout 2021 gaat door! Zaterdagmiddag 18 december kleurt de Oosterhoutse binnenstad hopelijk weer rood van de kerstmannen. Nu de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld heeft de organisatie het vertrouwen de gezellige goede doelenloop weer te kunnen organiseren. De organisatie is nog op zoek naar goede doelen voor Santa Run Oosterhout 2021. Kunnen jullie als organisatie, school of (sport)club 75 lopers of meer werven? Stuur voor 12 oktober a.s. een berichtje naar oosterhout@rotarysantarun.nl.

De kerstmannenloop door het Oosterhoutse centrum wordt jaarlijks gelopen om geld in te zamelen voor lokale en regionale goede doelen. Zaterdagmiddag 18 december 2021 wordt alweer de achtste editie van Santa Run Oosterhout georganiseerd. De lopers kunnen bij hun aanmelding kiezen voor welk goed doel zij willen meedoen. Daarnaast werven de goede doelen en hun behartigers (scholen, sportclubs) ook zelf deelnemers. Samen met initiatiefnemer Rotary Oosterhout Regio en sponsoren streven zij ernaar een hoop kerstmannen op de been te krijgen. Zo kan na afloop een mooi bedrag aan de goede doelen worden uitgereikt.