Films

Alvast in de stemming komen? Blik dan eens terug met de films van de vorige edities. Rotary Santa Run Oosterhout is namelijk een super gezellige kerstactiviteit voor jong en oud! Na een lekkere warming up kun je met honderden andere kerstmannen drie kilometer door het centrum van de Oosterhout lopen. En daarmee draag je nog eens bij aan een goed doel!

De loop wordt begeleid door de solexclub, muziekbandjes en vele vrijwilligers. En natuurlijk worden de lopers toegejuicht door familie, vrienden, winkeliers en passanten. Na afloop worden hun inspanningen beloond met een medaille, en wellicht een prijs… Bovendien krijgen de goede doelen dankzij al die lopers en sponsoren een mooie bijdrage om hun doel of project te verwezenlijken!

Rotary Santa Run Oosterhout 2019

Santa Run Oosterhout 2018