Alvast in de stemming komen? Blik dan eens terug op de vorige edities. Rotary Santa Run Oosterhout is namelijk al jaren een super gezellige kerstactiviteit voor jong en oud!

Santa Run start met een lekkere warming up van Willemsen Sport. Daarna lopen de honderden kerstmannen drie kilometer door het centrum van de Oosterhout. Dat is natuurlijk heel gezellig, maar met hun inspanning dragen zij ook nog eens bij aan een goed doel! De loop wordt begeleid door de Solexclub, muziekbandjes en vele vrijwilligers zoals de Oosterhoutse Rotaryclubs. Natuurlijk worden de lopers toegejuicht door familie, vrienden, winkeliers en passanten. Na afloop worden hun inspanningen beloond met een medaille, en wellicht een prijs… Bovendien krijgen de goede doelen dankzij al die lopers en sponsoren een mooie bijdrage om hun doel of project te verwezenlijken.

Rotary Santa Run Oosterhout 2019

Santa Run Oosterhout 2018