Scholen, clubs en bedrijven

Loop mee als team!

Meedoen met de Santa Run is leuk. Maar het is natuurlijk nóg veel leuker om deze kerstmannenloop te doen met je klasgenoten, je collega’s, je sportteam of vrienden! Santa Run is immers een lekkere opwarmer voor de kerstdagen met volop gezelligheid én je levert met elkaar een mooie bijdrage aan één van de goede doelen. Door samen te lopen kunnen de scholen, clubs en bedrijven een aardig bedrag ophalen voor een goed doel. Dit jaar loopt het Oosterhoutse Oelbert gymnasium weer mee voor ‘hun’ goede doel: Maarten van der Weijden Foundation, TSC loopt oa voor de voetbalschool in Gambia en nieuwe goaltjes, MHC de Warande loopt voor attributen voor de zaalhockey, Robbe en Willemsen Sport lopen voor het MEK en Rotary voor de Wensboom.

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in!