Route

De route van Santa Run Oosterhout 2022 loopt net als vorige jaren dwars door het gezellig versierde centrum van Oosterhout. De afstand van ongeveer 3 km kun jeĀ  op allerlei manieren afleggen: hardlopend, wandelend of rollend. Het maakt niet uit hoe, plezier staat voorop! Dus jong of oud, iedereen kan meedoen voor het goede doel!

De feestelijk versierde Markt en binnenstad van Oosterhout zijn natuurlijk een fantastisch decor voor een kerstmannenloop. Zie je het al voor je? Honderden kerstmannen die rennen of wandelen door het centrum van de stad? Daar moet je toch bij zijn!

Start en finish op de Markt

De lopers starten en finishen op de Markt (‘IJsmarkt‘). Instructeurs van Willemsen Sport maken voor de loop eerst met alle ‘kerstmannen’ de spieren los. Na de warming-up starten de deelnemers met een parcours door de binnenstad van Oosterhout. Op het hele parcours is toezicht aanwezig. Vrijwilligers markeren de belangrijke punten op de route, zodat de deelnemers veilig kunnen lopen. De Solex-club Oosterhout rijdt voor de lopers uit.

Bij de finish op de Markt ontvangen alle lopers de enige echte Rotary Santa Run medaille! De snelste lopers maken bovendien kans op een mooie prijs. Na afloop wordt ook bekend gemaakt welk bedrag de goede doelen hebben opgehaald. Blijf dus vooral nog gezellig hangen om dat moment te vieren!

Schrijf je in!

Route Santa Run Oosterhout 2022