Route

De route van Santa Run Oosterhout loopt dwars door het gezellig versierde centrum van Oosterhout. De afstand van circa 3 km kunnen de lopers op verschillende manieren afleggen: hardlopen, huppelen of gewoon wandelen. Plezier staat voorop, dus jong of oud, iedereen kan meedoen voor het goede doel!

Start en finish

De feestelijk versierde Markt en binnenstad van Oosterhout zijn natuurlijk een fantastisch decor voor de Rotary Santa Run. Zie je het al voor je? Honderden kerstmannen die rennen, huppelen of wandelen door het centrum van de stad? Een prachtig gezicht!

Op het hele parcours is toezicht aanwezig. Vrijwilligers markeren de belangrijke punten op de route zodat de deelnemers veilig de route kunnen lopen.

Het parcours voert ook langs de Wensboom, de bijzondere kerstboom in winkelcentrum de Arendshof. Hier kunnen Oosterhouters een wens voor hun naasten ophangen. Zij maken daarmee kans dat deze wens in 2022 wordt vervuld.

Bij de finish op de Markt ontvangen alle lopers de enige echte Rotary Santa Run medaille!

Route 2021

De route voor 2021 is nog niet definitief bepaald. Onderstaand kaartje geeft een indruk van de route (route 2019)