Route

De route van Santa Run Oosterhout loopt net als vorige jaren dwars door het gezellig versierde centrum van Oosterhout. De afstand van ongeveer 3 km kunnen de lopers op verschillende manieren afleggen: hardlopend of wandelend. Het plezier staat voorop, dus jong of oud, iedereen kan meedoen voor het goede doel!

De feestelijk versierde Markt en de binnenstad van Oosterhout zijn natuurlijk een fantastisch decor voor de Rotary Santa Run. Zie je het al voor je? Honderden kerstmannen die rennen of wandelen door het centrum van de stad? Een prachtig gezicht!

Start en finish op de Markt

De lopers starten en finishen op de Markt bij de ‘IJsmarkt‘. Instructeurs van Willemsen Sport maken daar eerst met alle ‘kerstmannen’ de spieren los. Na de warming-up starten de deelnemers met een parcours door de binnenstad van Oosterhout. Op het hele parcours is toezicht aanwezig. Vrijwilligers markeren de belangrijke punten op de route, zodat de deelnemers veilig kunnen lopen. De Solex-club Oosterhout rijdt voor de lopers uit.

Bij de finish op de Markt ontvangen alle lopers de enige echte Rotary Santa Run medaille! De snelste lopers maken kans op een mooie prijs. Na afloop wordt ook bekend gemaakt welk bedrag de goede doelen hebben opgehaald. Blijf dus vooral nog gezellig hangen om dit moment te vieren!

De route van Santa Run Oosterhout 2022 ziet er als volgt uit: