Route

De route van Santa Run Oosterhout loopt dwars door het gezellig versierde centrum van Oosterhout. De afstand van 3 km kunnen de lopers op verschillende manieren afleggen: hardlopen, huppelen of gewoon wandelen. Plezier staat voorop, dus jong of oud, iedereen kan meedoen voor het goede doel!

Start en finish op de Markt

De feestelijk versierde kerstmarkt is een fantastisch decor voor de Rotary Santa Run. Zie je het al voor je? Honderden kerstmannen die zich eerst opwarmen met een lekkere warming-up door Willemsen Sport? En daarna loopt deze rode kerstmannenstoet één ronde door het centrum van de stad. Een prachtig gezicht!

Op het hele parcours is toezicht aanwezig. Ook dit jaar begeleidt de Solex-club de lopers aan de voor- en achterzijde van de stoet. Vrijwilligers markeren de belangrijke punten op de route.

Het parcours voert ook langs de Wensboom, de bijzondere kerstboom in winkelcentrum de Arendshof. Hier kunnen Oosterhouters een wens voor hun naasten kwijt. Bij de finish op de Markt krijgen alle lopers de enige echte Rotary Santa Run medaille!

Route 2021

De route voor 2021 is nog niet definitief bepaald. Onderstaand kaartje geeft een indruk van de route (route 2019)